Nyheter

Første skoledag er en milepæl for 6-åringer. De har gledet seg til skole og entusiasmen lyste etter hvert langt. Hele TI flotte eksemplarer fikk et varmt velkommen av rektor og ble presentert for resten av elevene til applaus fra salen.
Lærerne ble også presentert en og en. Rektor lurte på om de ville klare å gjøre kunnskapsløftet. Men det gikk dårlig uten de kunnskapsløftet er ment for, altså elevene. Foreldre er også viktig i opplæringa, og brukte krefter på å løfte de og. Først når alle løftet sammen, gikk vektstanga opp på strake armer.
Resten av elevene ble i år ropt opp av kontaktlærer, og så samlet de seg rundt i gymsalen med sin lærer. Vi ba også Han som har skapt oss om velsignelse over elevene og det nye året.
Samlingsstunden ble rundet av med at årsblandede grupper løste noen bli-kjent-på skolen- oppgaver sammen. Vi ser fram til et spennende skoleår!

 

 

Foto: J & M Carroll og R. Stavdal