fotballhjelp

– Jeg var blitt lei av å ta med min egen ball til skolen for å spille fotball, forteller klasserepresentanten J.W. Så han tok saken i egne hender. For å overraske klassen, skrev han i all hemlighet et brev til Sparebank 1 Nord-Norge med spørsmål om de kunne være behjelpelige med å overraske klassen med en fotball!
– Noen hadde sagt til meg at Sparebank 1 Nord-Norge støtter barn og idrett, så jeg håpet på at de ville gi oss en ball, fortsetter han ivrig.
Svar fikk han! Bankens representant syntes initiativet var svært positivt, og lovte både ball og besøk, men han måtte holde det hemmelig for klassen.- Jeg fikk til svar at de ville komme før høstferien, og måtte holde det hemmelig i nesten tre uker. TIL-entusiasten synes ikke det var vanskelig å holde på hemmeligheten, men han innrømmer at han gledet seg til klassen skulle få vite om det.
Fredag 27. oktober klokka halv ti kom bankens Arne Sæther og TIL-spiller Joachim Waltin på et overraskelsesbesøk. – De fotalte klassen hvem de var og hva jeg hadde gjort. Med seg hadde de to baller, en ball TIL hadde brukt på trening og en signert TIL-ball.
-Klassen ble egentlig ganske stum helt til de selebre gjestene hadde gått. Da ble det jubel. Du kan tenke deg hva vi gjorde resten av skoledagen!