Nyheter

I år satte skolen opp musikalen «En glede for hele folket» av Alf Georg Østerbrøt. Julespillet ble endret en god del av elever og lærere ved skolen. Resultatet ble framført på Ekrehagens juleavslutning tirsdag 19. desember for en fullsatt gymsal.
Masse forberedelser skal til for å klare og gjennomføre et slikt prosjekt, særlig når skolens over 80 elever og lærere engasjeres. For første gang bestod bandet kun av elever! Piano, synt, slagverk, trompet, saksofon, fiolin, xylofon, klassisk og el-gitar utgjorde det musikalske ensemble. Elleve sanger ble innøvd med kor og band. Selve skuespillet ble iscenesatt av elever fra ulike klasser og det var egne team for lys og lyd, for ikke å glemme design av kullisser og kostymer.

Skolen har tradisjon for å sette opp et julespill annen hvert år. Familie og venner kom for å se på og virket begeistret og stolt. Tidligere elever dukket også opp for å overvære begivenheten. Til og med Bladet Tromsø hadde reporter og fotograf til stede, og dere kan lese reportasjen fra Bladet Tromsø nederst på siden.

julespill2006

bladet_tromso_julespill-1