1skoledag_small.jpg Vi ønsket hverandre et godt, nytt skoleår med en fellessamling i skolens gymsal. Den første timen av det nye skoleåret tilbrakte skolefamilien i fellesskap med introduksjon, presentasjon og litt moro. Både nye og «gamle» elever og lærerne ble presentert, og ekstra stas var det å treffe førsteklassingene.

I år ble det gitt en catwalk-introduksjon av lærerne. De hadde tatt på seg ulike effekter som på en noe humoristisk måte viste litt av den enkeltes interessefelt i skolen. En sann historie om en liten hund som reddet en ettåring fra en klapperslange ble ord for dagen, og et av hovedpoengene var at selv om man er liten, kan man utføre utrolige ting.

I tur og orden fikk alle sitt navn ropt opp og kom frem sammen med sin klasse og sine lærere. Stemningen var god. Vi ønsker hverandre et læringsrikt skoleår.

laererne.jpg

1skoledag_1trinn.jpg

1skoledag_2trinn.jpg

1skoledag_3_4trinn.jpg

1skoledag_5_6trinn.jpg

1skoledag_7_8trinn.jpg

1skoledag_9_10rinn.jpg

1skoledag_sal.jpg