nov_kirka_1_2_small.jpg Sabbats formiddag (lørdag formiddag) møtte hele 1. og 2. trinn med lærerne sine i kirka for å delta med sprudlende lovsang til bevegelser, lesning av Bibelvers og spelsielle musikkinnslag. Vi fikk også besøk av Arne Kristian Andresen, for tiden pastor i Vest-Lofoten. På Gudstjenesten holdt han en rivende god barnefortelling og tankevekkende preken. Han var også gjest på skolen to dager i bønneuka.

Forsamlingen ble fort smittet av skolebarnas sangglede. Elevene utgjorde et lovsangskor med masse sjarm og de stemte i av full hals. Elevene gjorde i tillegg bevegelser til sangene «Når Jesus er i båten, Jesus kjærlighet bobler over og Med Jesus i familien. Til den fjerde lovsangen, hadde elevene skrevet teksten selv på melodien til Fader Jacob:

Her er et lite videoklipp fra lovsangen Når Jesus er i båten.

Last ned Flash-player for å se videoen.

Trær og blomster, tall og bokstaver
Du er snill, katt og hund
Barn og voksne sammen
Isbjørn er så snille
Gud er god
Jesus er God

Gud vi takker deg
Jesus vi takker deg
Vi sover godt
Vi har det godt
Barna leker sammen
Gud er god
Jesus er god.

nov_kirka_1_2_c.jpg Arne Kristian forteller en spennende barnefortelling.

nov_kirka_1_2_b.jpg Den karen spilte et lite cello-stykke mens kollekten ble tatt opp.

nov_kirka_1_2_a.jpg Klassen sang meget pent.