oms_prosj_nov07_small.jpg I høstens omsorgsprosjekt valgte elevene i 7. og 8. trinn å vise familiene sine spesiell oppmerksomhet. Sammen med sine lærere, inviterte elevene sine egne familier på selvlaget middag fredag ettermiddag den 30. november i skolens gymsal.

Elevenes familier invitert på selvlaget middag

Bordene var pent dekket og velkomsten varm. Til innledning fremførte de Trond Viggo-klassikeren «Tenke sjæl» med eget band og sangere. Middagen bestod av nydelig lasagne og fargerik råkost med leskende drikke til. For de minste barna hadde elevene ordnet et eget lekehjørne slik at tilstelningen kunne foregå i ro og mak for alle. Da gjestene hadde nytt det gode måltidet, ble de delt inn i grupper og engasjert i en morsom bordlek. Litt senere ble is og pepperkaker satt på bordet og det ble vist en lysbildepresentasjon fra sjuendeklassingenes leirskoleopphold. Familiene uttrykte begeistring over det koselige arrangementet.

Som et ledd i opplæringa er en av de viktigste grunnvverdiene ved skolen å erfare gleden ved å vise omsorg og inneha en tjenesterolle for sine medmennesker. Omsorgsprosjekter har som formål å skape slike opplevelser.

omsorgpr_nov07.jpg

omsorgpr_nov07-2.jpg

omsorgpr_nov07-1.jpg

omsorgpr_nov07-3.jpg

omsorgpr_nov07-4.jpg

omsorgpr_nov07-5.jpg

omsorgpr_nov07-6.jpg

omsorgpr_nov07-7.jpg

omsorgpr_nov07-8.jpg

omsorgpr_nov07-9.jpg

omsorgpr_nov07-10.jpg

omsorgpr_nov07-11.jpg