Onsdag 19. desember er siste skoledag før jul. Det blr felles julelunsj i skolens gymsal og en litt mer høytidlig samling med julesang og en liten juleandakt i Adventkirken. Les videre for flere detaljer.

Skoledagen starter kl. 09.00 på skolen. Det er SFO som vanlig for elevene for elevene fra 1. til 4. klasse. Første time har klassene på klasserommet. Ca. kl. 10.00 går vi ned i gymsalen og spiser julelunsj sammen. Elevene trenger derfor ikke ha med seg niste på skolen.

Etter lunsjen drar vi sammen med buss til Adventkirka (i byen) og avslutter med litt julesang og en liten juleandakt. Programmet i kirka tar noe mellom en halv time og tre kvarter. Dere foreldre er hjertelig velkommen til avslutningen i kirka, som starter ca. kl. 11.45. Vi regner med at vi er ferdige i kirka ca. kl. 12.30.