det_norske_flagget_syttende.jpgEndelig er det 17.mai igjen, og vi kan feire at Norge fremdeles er et FRITT land! Klikk «Les mer» og se programmet for grunnlovsdagen.

Programmet for dagen blir som følger:

Kl 10.15. Skoletoget. Oppstilling i skolegården ved Kongsbakken Videregående skole. Ekrehagen er satt opp som skole nr 14, rett etter Gyllenborg skole og rett foran TOF Guttemusikken. Se etter nr-skiltet og fanen.

Ca kl. 12.00. Ekrehagen skole går ut av toget ved brannstasjonen og opp til Adventkirken der vi samles til festgudstjeneste. Elever i 5-6 klasse og andre klassetrinn deltar i programmet. Rektor Liv holder dagens tale.

Ca kl 13.30 møtes vi på skolen der foreldreforeningen (FAU) og foreldrene i 3 – 6 klasse inviterer til leker og moro for både store og små – og til festmat for hele familien.

I den forbindelse kommer en kort melding fra Sven Weum (FAU-leder):

Foreldrearbeidsutvalget (FAU) har ansvar før økonomien på 17. mai og andre tilstelninger. Utgifter må dekkes inn, så gi et passende beløp i en krukke eller lignende som settes frem. Det er bare hyggelig om dere gir litt for mye… Et eventuelt overskudd går til FAU som vil bruke det på tilstelningene resten av året.

Arrangementet har gått med overskudd de siste årene, så det TAKKER vi for!

Så får vi nok en gang håpe at vi slipper å stille opp i topplue, votter og skjerf, men at solen varmer fra blå himmel.

Vel møtt!