msn_small_08.jpgInitiativet til Marianne H om å sette MSM på timeplanen siden juletider, fanget Bladet Tromsøs interesse med helsides reportasje mandag 23. juni 2008. For da løpefestarrangementet MSM gikk av stabelen lørdag kveld, var det flere elever som deltok, og det med svært gode tider helt ned mellom 41 og 50 minutter på mila! Lærerne og ledelsen ved skolen ga på planleggingsdagene denne uken positiv tilbakemeldinger for en satsning også neste skoleår der alle elever mellom 5. og 10. trinn motiveres til på frivillig basis å ta del i en av distansene i MSM mot slutten av neste skoleår. Skolen tilrettelegger for dette ved at det settes av ukentlig tid til systematisk utholdenhetstrening i en eller annen form. Klikker du deg videre, kan du lese Bladet Tromsøs reportasje.

Fotograf: Nils.Saetre for Bladet Tromsø.

Last ned reportasjen i stor størrelse her.

bladet_tromso_msn.jpg