hj_blad_forside08.jpgMandag 8. september starter årets hjelpeaksjon! Elever, foreldre og lærere jobber sammen mandag, tirsdag og onsdag kveld for å redde liv gjennom organisasjonen ADRA. Hjelpeaksjon ’08 setter fokus på ADRAs prosjekter i Thailand og Kambodsja som på ulike måter hindrer barn fra å bli solgt til slavearbeid og prostitusjon.

Skolen har de tre siste årene samlet inn litt over 100.000 kroner på tredagersaksjonen, og det blir spennende å se hvor mye tromsøfolket putter på bøssene i år. Ekrehagen.no holder deg oppdatert!

Gjennom ungdomsprosjekter, støtte til spesielt utsatte familier, utdanning for mødre og jenter og andre tiltak, jobber ADRA sammen med lokale myndigheter for å redde barn og ungdom fra skruppelløse oppkjøpere. Ti prosent av pengene som samles inn brukes til katastrofeberedskap og nødhjelp, blant annet til syklon- og jordskjelvsofre i Burma og Kina. (kilde ADRA Norge)

Klikk her for å laste ned heftet på bildet under (pdf-fil)

hjelpe_aksjon_blad08.jpg