gudst_1_2_8nov08_small.jpg1. og 2. sang og leste tekster om Guds kjærlighet på Gudstjenesten i Adventkirken i Tromsø 8. november. De sang «Gud er så glad i meg» og «Gud er bare god» inntrykksfult akkompagnert og dirigert av læreren sin, Nils Christian på gitar. Her kan du se dem på film, høre begge sangene på lydfil, og se bildene.

Sanger og Bibeltekster om Guds kjærlighet

Lydopptak av sangene og Bibellesing

Last ned Flash-player for å høre lydfilen.

Video-opptak

Last ned Flash-player for å se videoen.

Etter skolebarnas innslag, talte menighetens pastor, Tom Angelsen. Men det var ingen vanlig tale. For talen var en spennende barnefortelling der barna ble engasjert underveis. Det handlet om Guds kjærlighet vist i lignelsene om den forsvunnede mynten og den bortkomne sauen. På bildet leter barna etter forsvunnede mynter rundt omkring i kirkesalen. Budskapet ble tydelig forklart i en kommentar fra en av elevene i klassen: «Vi er akkurat som en av sauene.» Gud leter etter alle og gir ikke opp før han har funnet de som har gått seg vill, de som ikke en gang vet at de er borte fra Gud, og de som med vilje har stukket av fra ham, akkurat som i lignelsen om den fortapte sønn.

kollasj_gudtj_1_og_2_nov08.jpg

Video: Tom A
Bilder: Rune S