gi_en_mulighet_keep_girls_safe_teaser_wide.jpgEkrehagen skole deltar hver høst i en innsamlingsaksjon til ADRAs arbeid. Her er ADRA Norges julegavetips. ADRAs julegavetips til ”den som har alt”: Hva med å gi en mulighet?

Hva med å gi en mulighet?

I Kambodsja selger foreldre barna sine til menneskehandlere som sier de vil ”hjelpe” familier ut av vanskelige økonomiske situasjoner. Mange av barna som blir solgt havner i sex-industrien med alt dette innebærer. I Sørøst-Asia er ca. 30 prosent av alle som arbeider med å selge sex, barn mellom 12-17 år!

Den gode nyheten er at du kan hjelpe!

Verden er full av kontraster. Noen av disse kontrastene er vanskeligere å svelge enn andre. Mens barn i Norge ikke klarer å skrive ønskeliste til jul fordi de egentlig har alt det de trenger, er det ca en milliard barn i verden som ikke vet om de vil få noe mat å spise i morgen. Det eneste håpet er at vi kan være med og hjelpe ett liv om gangen.

Det er mer enn et godt slagord. Det er sannheten: Verden forandres ett liv om gangen!

Planlegger du å støtte ADRAs arbeid til jul i år? ADRA har laget nydelige julekort som du kan benytte dersom du ønsker å gi en alternativ julegave! Klikk her for å se oversikt over mulighetene på ADRAs hjemmeside på internett: www.adranorge.nowww.gienmulighet.no eller ring ADRA Norge i dag! Tlf 32 16 16 90.