gudstjeneste-adventkirken-1-4klasse-mars2010-31-small.jpgBlir taleren og musikerne syke, så kan man være glad for at de 25 elevene og 2 lærerne 1. – 4. kasse ved skolen hadde forberedt seg godt til Gudstjenestedeltakelse i Adventkirken i Tromsø lørdag 20. mars. Og godt var det at de hadde lagt inn en god porsjon forarbeid, for elevenes program endte opp med å utgjøre hele Gudstjenesten. Det var inspirerende å være en del av fellesskapet den lørdags formiddagen (sabbaten). Se bildene!

Barn kan ofte mer enn man aner, og det viste 1. – 4. klassingene til de grader. For det var disse barna som ønsket velkommen og sa takk for i dag. De fremførte flere spesielle sanginnslag, og de ledet også ut i lovsang rundt temaet tilgivelse. Istedenfor piano, som elevene hadde øvd til, ble det høytidelig orgelakkompagnement til sangene. Organisten, bror til en lærervikar ved skolen og mann til en tidligere elev, var sporty nok til å ta på seg spillejobben på kort varsel.

Temaet «tilgivelse» ble videre blant annet belyst gjennom sang, lesning av Bibeltekster og en dramatisering. Forsamlingen ble også ledet ut i bønn av elever, og de stod for kollektapell og kollektinnsamling.

Selv om vi savnet pastorens tale, greide elevene å formidle budskapet om Guds tilgivelse på en gripende måte med sin innlevelse og ærlighet.

Her er et bildeshow og fra programmet. Tusen takk til dere, 1. til 4. trinn, for en berikende Gudstjeneste!

Last ned Flash-player for å se bildene.