Torsdag spenner vi på oss skiene og boltrer oss i skibakkene ved Storelva. Foruten skiutstyr og smøring, så tar dere med en god, sunn nistepakke og drikke. Det blir et variert skileik- og aktivitetstilbud for alle. De som har lyst, kan ta en god langrennstur og følge lysløypa til Durmålsveien og tilbake. Noen kan også ta en topptur i gruppe på Rødtind som ligger i nærheten og cruise ned fjellsiden etterpå. Da er det greit å ha med seg feller til oppturen!

La alt av godteri ligge hjemme. Det blir istedenfor en liten overraskelse på turen.

Gnistrende skihilsner fra oss lærere. Klikk og les dagsprogrammet.

Tidsplan

08.30 Oppmøte i gymsalen for kort ord for dagen.
09.00 Avreise med buss fra skolen
09.30 Ankomst Storelv
Ca. 09.45 – 13.15 – Skiaktiviteter
13.45 Avreise Storelv
14.15 Ankomst skolen