1. skoledag 2010

Første skoledag skoleåret 2010/2011 ble som forventet en dag fyllt med spenning til å ta og føle på. Rektor Rune Knutsen fortalte om en av interessene sine, nemlig sopp. Han trakk paralleller fra soppens verden til elevenes skolehverdag og skolens kristne verdigrunnlag. Skolestyreformann og Adventkirken i Tromsøs pastor Tom Angelsen hold fellesbønn for elevene, foreldrene, lærerne og skoleåret.

Fotograf: Bjørnar Pedersen

Til kjenningsmelodien fra Rocky-filmene, spratt og sprang lærerne inn mens de bar store bokstaver som dannet et merkelig ord for dette skoleårets fokus. Bokstavene sto i helt feil rekkefølge, så elevene måtte stokke om på lærerbokstavene. Da rekkefølgen ble rett, kunne de lese TRIVSEL (se bildene).

Deretter fulgte en presentasjon av klassene og deres lærere. Til slutt ble skolens førsteklassinger en etter en ønsket velkommen med et varmt håndtrykk av en smilende, entusiastisk rektor. Da alle var presentert, strømmet fotografene til for å foreviggjøre 1. trinn pent oppstilt for hele skolefamilien.

Resten av dagen tilbragte elevene klassevis for å bli bedre kjent med hverandre og lærerne, starte innøving av basisrutiner, gjennomføre brannøvelse og mange andre ting som hører til en første skoledag. Det ble visst også tid for lek i skolens gymsal mot slutten av dagen.