Info

Kurs: «Fenomenet Paulus»

Pastor i Adventkirken i Tromsø har fått henvendelser og spørsmål fra foreldre og foresatte ved skolen om kurset «Fenomenet Paulus».  Dette er til orientering til de som har spurt og andre som kan ha interesse av å vite om kurset. Fenomenet Paulus er historien om en manns helomvending og brevene som forandret verden!Les mer og se filmtraileren.

«Fenomenet Paulus» starter mandag 7. februar kl. 19.30 i Adventkirkens underetasje

Paulus har preget vår sivilisasjon. Hans tanker og ideer har fremdeles avgjørende innflytelse. Hvem var han? Hva formet ham? Og ikke minst: Hva ville han? «Fenomenet Paulus» er en ny programserie der du blir bedre kjent med tankene til en av vår sivilisasjons viktigste premissleverandører. Enten du er troende, ateist eller agnostiker vil du ha nytte av å bli bedre kjent med Paulus og det han skrev.

Se her for mer informasjon.

Alle er hjertelig velkommen.

Trailer: «Fenomenet Paulus»

Last ned Flash-player for å se videoen.