Her kommer litt info i forbindelse med skidagen den 16. mars:

Vi deler oss i to grupper i år:

1. Storelva
2. Målselv fjellandsby

Gruppa som drar til Storelva består av 47 elever fra 1-10 klasse, og de drar med buss ca kl 09.00 fra skolen, men møter opp til vanlig tid kl 08.30 til fellessamling i gymsalen og er tilbake ved skoleslutt ca kl 14.15. I Storelva blir det forskjellige skiaktiviteter og grilling rundt bålet.

Gruppa som drar til Målselv fjellandsby består av 40 elever fra 5-10 kl og drar med buss kl 08.00 fra skolen. De må vel og merke stille opp på skolen senest kl 07.45. (Bussen venter ikke, så kommer noen for sent, blir de med til Storelva.) Bussen kjører direkte (uten stopp), og vi vil være i Fjellandsbyen ca kl 10.00, så vi har 4 timer i bakkene før vi reiser kl 14.00 og er tilbake på skolen ca kl 16.00.

Skolen betaler både busstur og utgifter til skitrekk!  Elever som skal leie slalåm- eller snowboardutstyr i Fjellandsbyen må betale det selv. På skoleskidag får vi ½ pris, så fullt utstyr (ski, støvler, staver og hjelm) koster 100 kr. Hjelm alene koster 20 kr. Sjekk evt denne nettadressen for mer info: http://www.malselvfjellandsby.no/?page=48

Vi ser frem til en kjempeflott skidag! Elevene må som vanlig ha med seg godt med klær, god niste (evt fiskekaker/pølser til grilling), varm drikke og det skiutstyret som trengs. Skolen deler ut en overraskelse på stedet, så godteri er unødvendig. Ellers anbefaler vi sterkt at elevene bruker hjelm i slalåmbakkene i Fjellandsbyen. Fint også om de har med seg mobiltelefon i tilfelle noe skulle skje i bakkene.

Det blir 7 lærere og en forelder med til Målselv og 8 lærere med til Storelva.

NB! Bussjåførene våre presiserer at det er svært viktig å binde sammen ski og staver med gode remmer, evt bruke skibag, slik at utstyret lett kan tas inn og ut av bussen.

Ta gjerne kontakt om noe er uklart.

Det er spådd godt vær på onsdag, så dette lover bra!

Mvh

Deres skientusiastiske lærere ved Ekrehagen