Den 24.september hadde 5. og 6. klasse program i Adventkirka. En talentfull og ressurssterk gjeng med elever hadde øvd mye og bidro med både kor og solosang, band, tekstlesing og dramatiseringer. De hadde til og med laget powerpoints til allsangene selv.

Tema for dagen var «omsorg i hverdagen». Gud ønsker at vi skal bry oss om andre, både de som er nær og de som befinner seg langt borte. Dette ble tatt opp fra forskjellige vinkler gjennom bibeltekster, sanger og skuespill. Også dagens andakt ved Tom Angelsen gikk i samme spor. Ikke bruk alt du har på deg selv, la noe være til overs til de som trenger det mer enn deg. Klassen viste også film om årets ADRA-prosjekt og samlet inn penger til dette.

Som alltid var det stor stas å få være med på framføring av ting man har lagt ned mye øving i, spesielt når foreldre og andre i salen skryter litt etterpå.