Fredag i forrige uke fikk skolen besøk av Rasmus og verdens beste band. Mange barn har hørt dem spille kjenningsmelodien i barneTV-serien «Solveig og Kosinus», men de hadde mye annet å by på også.

Rasmus, som selv spilte gitar og sang, hadde med seg en på bass og en på trekkspill (og bøtte med sand..). De skapte god stemning i salen og elevene i 1.-6.klasse var helt med.

I tillegg til å ha tekster med mange overraskelser og stor underholdningsverdi leverte bandet også musikk av høy kvalitet. Det var sanger som fikk ungene til å hyle av latter og sanger til å bli både rørt og litt flau av. Bandet hadde også sendt beskjed om å øve på sangen «Bare se men ikke røre». Her sang elevene med av full hals og lærerne måtte opp på golvet og danse. To av elevene fikk også være med på scenen og blåse såpebobler til kjærlighetssangen «Mor og far sin sang».

Både elever og lærere var kjempefornøyd med konsertopplevelsen og bandet selv gav også uttrykk for at Ekrehagen hadde vært et kjekt publikum å spille for.

Under kan du se noen bilder fra konserten.