Nyheter

Elevene ved Ekrehagen skole er noen sprekinger, det visste vi fra før, men torsdag i forrige uke fikk de målt krefter både med hverandre og, kanskje viktigst, med seg selv. Da gikk den årvisse idrettsdagen av stabelen. Nytt av året var at vi gjennomførte dagen på og rundt skolen i stedet for å dra helt til Valhall stadion som vi har pleid.

I løpet av dagen fikk elevene prøvd seg i tradisjonelle øvelser som lengde- og høydehopp, 60-meter og kast med liten ball. I tillegg hadde vi noen alternative øvelser pga utstyr og fasiliteter. Det ble kastet lengdekast med frisbee og vi hadde terrengløp gjennom lysløypa og opp unnarennet på hoppbakken.

Til avslutning hadde vi tautrekkingscup mellom klassene (med lærer). For å øke rettferdigheten måtte klassene måle opp lag etter lengde. På den måten fikk de yngste klassene ha flere personer med i kampen. Det gikk likevel slik at de største var sterkest og 9. og 10.klasse vant over 5. og 6. klasse i finalen.

Under kan du se noen bildeglimt fra dagen.