Nyheter

Månedens verdi på skolen i desember er Fellesskap. 7. og 8. klasse med lærere satte det hele i gang med en inspirerende andakt for hele skolen. Kombinasjonen med adventen ble veldig stemningfull, men hadde også en fin sammenheng med tema.

I samlingen fikk de fram at fellesskap er noe sterkt og viktig. Lystenningen ble et bilde på at felleskapet gir håp og trøst og er med å bære deg i vanskelige tider. Derfor er det så viktig at man prioriterer åbyggefellesskap i hverdagen. Det er som å tenne et lys i mørket.

En annen illustrasjon, som ble brukt om hvordan fellesskapet gjør sterkere, var et eksperiment med en fyrstikk og gafler. Når en gaffel legges på en fyrstikk på bordkanten, detter gaffelen ned. Men når gaffelen hektes sammen med en skje, da hviler de fint på fyrstikken. Helt ulogisk og overraskende, men et fantastisk bilde på hvordan nært fellesskap kan bidra til utrolige ting.

 

 

 

 

 

 

 

Fellesskap er altså denne månedens verdi, og 7. og 8. klasse har gitt oss en god og kreativ påminnelse om hvor viktig det er.