Nyheter

Fredag var det tid for å teste fysisk styrke mot seg selv og litt hverandre. Det var tid for årets idrettsdag. Istedetfor at de eldste elevene dro til Valhall friidrettsarena, som har vært vanlig, ble også småskolen med på en felles idrettsdag på skolen og området rundt. Alle sammen, fra den minste til den største, storkoste seg med fysiske utfordringer av forskjellige slag. I tillegg er den sosiale delen ved en slik dag også viktig.

Elevene fikk prøve seg i kast med kule, liten ball og frisbee, de fikk hoppe lengde og høyde og løpe 60-meter. Det var også et lengre løp gjennom lysløypa, med avslutning opp unnarennet i Grønnåsen hoppanlegg. Været holdt seg også pent helt til slutten av dagen, da det var tid for tautrekkingskonkurranse mellom klassene. Det kom litt regn, noe som bare gjorde kappestriden enda litt barskere. Både elever og lærere presset seg til det ytterste for å vinne, men det ble til slutt 5. og 6. klasse som stakk av med seieren. Ta en titt på bildene under for å få noen inntrykk av dagen.