skidag_08.jpgTidsplan

08.30 Oppmøte i gymsalen for kort ord for dagen.
09.00 Avreise med buss fra skolen
09.30 Ankomst Storelva
Ca. 09.45 – 13.15 – Skiaktiviteter
13.45 Avreise Storelva
14.15 Ankomst skolen

Fredag på slutten av helse- og kostholdsuka spenner vi på oss skiene og boltrer oss i skibakkene ved Storelva. Foruten skiutstyr og smøring, så tar dere med en god, sunn nistepakke og drikke. Det blir et variert skileik- og aktivitetstilbud for alle. De som har lyst kan slippes av i Durmålsveien og gå lysløypa bort til Storelva. Noen kan også ta en topptur i gruppe på Rødtind som ligger i nærheten og cruise ned fjellsiden etterpå. Da er det greit å ha med seg feller til oppturen!

La alt av godteri ligge hjemme. Det blir istedenfor en liten overraskelse på turen.

Gnistrende skihilsner fra oss lærere.