Husk at oppmøtet er på Gyllenborg skole i år og ikke på Kongsbakken som det pleier å være. Vi går ut av toget ved brannstasjonen som vanlig. Lærerne våre vil da følge sin klasse opp til Adventkirken. Om dere som foreldre har en annen avtale med barna deres (i 1 – 6 klasse) er det viktig at dere sier i fra på forhånd slik at det ikke blir noen misforståelser i folkemylderet.

Årets slagord i barnetoget:

”Ekrehagen, Ekrehagen, hei, hei, hei. Det er vi som marsjerer i vei!!”

Kl 10.15.  Skoletoget. Oppstilling i skolegården ved Gyllenborg skole.  Ekrehagen er satt opp til å gå som nr 19, rett bak Hamna skole og rett før Tromsø juniorkorps.

Ca kl. 12.00. Ekrehagen skole går ut av toget ved brannstasjonen og opp til Adventkirken der vi samles til festgudstjeneste.  Barn fra skolen vil delta i programmet.

Ca kl 13.30 møtes vi på skolen der foreldreforeningen (FAU) og foreldrene i 3 – 6 klasse inviterer til leker og moro for både store og små – og til festmat for hele familien.

I den forbindelse kommer en kort melding fra Anita Winther (FAU-leder):

Foreldrearbeidsutvalget (FAU) har ansvar før økonomien på 17. mai og andre tilstelninger. Utgifter må dekkes inn, så det vil bli hengt opp plakat med opplysning om priser, og så betales det et passende beløp i en krukke eller lignende til slutt.. Det er bare hyggelig om dere gir litt for mye. Et eventuelt overskudd går til FAU som vil bruke det på tilstelningene resten av året.

Vel møtt!

SKOLETOGET

Kl. 10.15: Oppstilling i skolegården ved Gyllenborg skole/Skolegata

1. Speidernes flaggborg

2. 17.mai komiteen, ordfører

3. Rådmann, kommunalsjef m.fl.

4. Tromsø Folkeskoles musikkorps

5. Gyllenborg skole

6. Prestvannet skole

7. Mortensnes skole

8. Sør-Tromsøya skolekorps

9. Bjerkaker skole

10. Fagereng skole

11. Steinerskolen

12. TOF Guttemusikken

13. Workinnmarka skole

14. Solneset skole

15. Stakkevollan skole

16. Borgtun musikkorps

17. Borgtun skole

18. Hamna skole

19. Ekrehagen skole

20. Tromsø juniorkorps

21. Grønnåsen skole

22. Langnes skole

23. Sommerlyst skole

24. Fjellheim Bibelskole

25. TOF Janitsjarkorps

26. Kongsbakken videregående skole

Kl. 10.45: PROGRAM I SKOLEGÅRDEN

Sør-Tromsøya skolekorps m/dirigent Rolf Figenschau spiller til allsang: «Vi ere en nasjon vi med» Tale for barna ved: Stina Jansen og Aslak Holthe Jaklin, elever ved Gyllenborg skole Allsang: «Ja, vi elsker«, tre vers.

Kl. 11.00: Avmarsj

Rute: Nord Skolegata, Dramsveien til Rambergan, ned St. Hanshaugen, sør Grønnegata, ned Nordre Tollbugate, sør Storgata, ned Fredrik Langes gate, sør Sjøgata, opp Kirkegata, sør Storgata, opp Strandskillet, nord Vestregata, ned Fredrik Langes gate, nord Grønnegata, ned Erling Bangsunds plass til Torget.