Etter en vinter med mildt sagt varierende forhold for skigåing var vi spente på å arrangere årets skidag den 15. mars. Heldigvis la det seg til med nok snø og høvelig vær og vi fikk gjennomført en super skidag.

For 1. – 4. klasse og de som ville fra de andre klassene gikk turen til Storelva. Her ble det en kort skitur men mye lek og moro i bakkene, bål og grilling, kakao og alt som hører med til en skikkelig turdag.

5. -10. klasse kunne velge å dra til alpinanlegget i Målselv Fjellandsby og mange benyttet seg av det. En fullastet buss forlot skolen allerede kl 8 på morgenen. Vel framme i Målselv fikk vi hele anlegget så og si for oss selv. Nypreparerte bakker og ingen kø i heisene gav alle gode muligheter for å utfolde seg. Flere helt ferske slalåmkjørere fikk sjansen til å trene seg i tyttebærtrekket mens de mer erfarne kunne boltre seg i Rognmobakken, Topptrekket eller skiparken. Vi ble innhentet av mildvær utpå dagen og mot slutten var det nok noen som kunne ønsket seg bedre gli under skiene.

Dagen forløp også stort sett uten skader, men i Målselv hadde vi en elev som slo foten i et fall og en som etter et stygt fall ble sendt til sykestua i Målselv for en sjekk. Heldigvis gikk det bra og vi kom alle trygt hjem igjen, dog noe forsinket.

Under kan du se noen bilder fra turen