Nyheter

I år ble basecamp 8 arrangert for første gang. Dette er et opplegg for 8. klassinger fra alle adventistskolene i Norge. De møttes på Lillehammer noen dager i januar. Under kan du lese deres egen fortelling om opplevelsene.

Mandag

Vi reiste mesteparten av mandag. Det var kaldt i bussen, men vi overlevde. Vi fikk mat når vi kom fram og senere pakket vi ut tingene våres. Så var det møte og senere sosiale leker. Vi lekte HMS Mesnali og Kongen befaler. Så fikk vi snacks og gikk for å legge oss.

Tirsdag

Etter frokost ble vi delt inni grupper. Vi endte opp med Østmarka (Oslo) og gikk på en liten skitur der vi øvde på fiskebein og å ploge. Da vi var ferdig med turen lekte vi sisten, stiv heks, hauk og due og var gikk på tandemski. Så spiste vi lunsj og deretter gikk vi til Sjusjøen der vi lekte hauk og due med alle de andre. Etter det gikk vi på undervisning, så fikk vi middag, så hadde vi møte og så hadde vi sosiale leker der vi lekte «bytte-navn-ved-å-hilse-på-andre-leken» og evolusjonsleken og en lek der vi designet klær med avis papir. Etter snacks sov vi.

Onsdag

Etter frokost dro vi på en skitur til Sjusjøen, men vi gikk lengre denne gangen. Her hadde vi stafett, ta flagget og mere. Vi spiste lunsj også dro vi tilbake. Man kunne velge om man ville hoppe mere på hoppet eller dra hjem. Så hadde vi undervisning, middag, møte, leker der vi lekte tre stol leker. Så spiste vi og sov.

Torsdag

På torsdag dro vi på den lengste turen. Det var fire turer, en som gikk 2,7 mil, 2,3 ml, 1,7 mil og 1,2 mil, men alle gikk på ski i ca. 5 timer. Man fikk velge hvilken tur man ville gå på. Utsikten fra alle turene var vakker og det var veldig gøy. Da vi kom hjem hadde vi undervisning, middag, møte og sosiale leker der vi hadde gi et lite blunk, tegnestafett og en samarbeidslek. Så kunne man velge om man ville sove inne eller ute. De fleste fra Tromsø sov ute.

Fredag

På fredag sto vi opp tidligere for å rydde/pakke og så fikk vi frokost og så tok vi bussen til Gardemoen.

 

Andre adventistskoler som har omtalt BaseCamp8: Torderød skole, Engesvea skole, Møllebakken skole