NyheterTurer/ekskursjoner

Elevene forteller selv hva de opplevde:

VI TOK BUSS TIL BRANNSTASJONEN. VI SÅ HVORDAN DET VAR INNE I EN BRANNBIL. INNE I BILEN VAR DET BRANNSLANGER, KLÆR SOM MAN BRUKER NÅR DET ER MASSE RØYK, ØKS, BRANNHJELMER, PUMPE, VERKTØY OG 3000 LITER VANN. VI SÅ HVOR DET HADDE VÆRT HULL I EN SLANGE. VI SÅ TRENINGSROMMET, STUA OG SOVEROMMET, GYMSALEN OG KJØKKENET MED ALLE KJØLESKAPENE OG BARNE TV. VI SÅ ROMMET HVOR DE TOK IMOT TELEFONER. VI SÅ HVOR DE VASKET SLANGER, BILVERKSTEDET, ALLE GANGENE DE HADDE OG ALLE DE STORE HJULENE. VI KJØRTE MED BRANNBIL OG HØRTE PÅ SIRENE OG SATT PÅ BLÅLYS. VI LEKTE TV SISTEN PÅ STASJONEN FØR VI FIKK ET BRANNHEFTE. NUMMERET TIL BRANNSTASJONEN ER 110 (EN-EN-NULL)!
I fyr og flamme over brannstasjonsbesøk

I fyr og flamme over brannstasjonsbesøk