petter_bursdag_small.png «Det var rørende,» sa inspektør Petter Moltzau etter overraskelsesmarkering på selveste 50-årsdagen i dag. Mens han satt tentamensvakt for 8-10 trinn i skolens gymsal, strømmet resten av elevene og lærerne inn døren klokken elleve. Så sang alle bursdagssangen for en smilende Moltzau. Han fikk overrakt gave og det ble servert marsipankake med idrettslig motiv.

Hyggelig markering med hele skolen til stede

Det er ikke hver dag man fyller femti. Derfor ønsket både lærere og elevene å vise at vi som skole setter stor pris på Petter ved å markere dagen med fellessamling i gymsalen. Det kom overraskende på Petter at hele skolen kom smygende inn i dempet belysning med tente lys.

Han fikk overrukket et signert bursdagskort og gave der han kan velge mellom disse alternativene:

  1. Kombitur båt og ski for to til topps i Lyngsalpene, en guidet tur når sola kommer tilbake.
  2. Fellestur for Petter m/ kone til Svalbard
  3. Fellestur for Petter m/kone med direktefly fra Tromsø til London.

Så fikk alle servert kake. Motivet av fjellklatreren på den store marsipankaka passet godt for en visjonær som alltid er full av energi og som ikke sier nei til idrettslige utfordringer, og for så vidt en hvilken som helst utfordring.

Petter, som nå er inspektør, har arbeidet ved Ekrehagen siden 1991, og han har til og med vært vikarierende rektor i over fire år.

Vi ønsker ham Guds velsignelse videre og god tur!

bursdag_collage_des07.jpg

petter_bursdag_des07_2.jpg

petter_bursdag_des07_3.jpg

petter_bursdag_des07_4.jpg