1_skoledag_ekrehagen_08_09-20.JPGEtter at den pedagogiske fakkel var båret inn til fanfaremusikk, ble lærerteamene presentert under innmarsj der hvert team holdt opp en pedagogisk ring med en visjonserklæring skrevet i midten. Ringene ble i tur og orden plassert på veggen slik at de i både farge og plassering minnet svært om de olympiske ringene.

Pastor og skolestyreformann Tom Angelsen holdt et inspirerende ord for dagen. Han fortalt om egne erfaringer, klassenes pedagogiske visjon og at vi kan være sikre på at Gud vil være med oss i det nye skoleåret.

Så fikk skolens ni nye 1. klassinger en høytidelig og varm velkomst av rektor. Kontaktlæreren delte ut en oransj skolesekk til hver, noe de ni førsteklassingene virket svært stolt over. Bare se på bildet under! Etter et åpningsprogram, som hentet inspirasjon fra sommer-OL i Beijing, fortsatte den første skoledagen i 2008/2009 på klasserommene.

Vi ønsker alle et lærerikt år og Guds velsignelse på veien.

ped_ovelser_08_09.jpg