Her kommer litt ekstra info i forbindelse med skidagen den 18. mars.

Vi deler oss i to grupper i år:

1) Charlottenlund
2) Målselv fjellandsby

Gruppa som drar til Charlottenlund består av elever fra 1-10 klasse, og de går på ski fra skolen og tilbake, men tilbringer dagen i bakkene der. De begynner skoledagen til vanlig tid og er tilbake i god tid før skoleslutt kl 14.15.

Gruppa som drar til Målselv fjellandsby består av 49 elever fra 5-10 kl og drar med buss kl 08.00 fra skolen. De må vel og merke stille opp på skolen senest kl 07.45. (Bussen venter ikke, så kommer noen for sent, blir de med til Charlottenlund.) Bussen kjører direkte (uten stopp), og vi vil være i Fjellandsbyen ca kl 10.00, så vi har 4 timer i bakkene før vi reiser kl 14.00 og er tilbake på skolen kl 16.00.

Det er også viktig at de som skal med bussen binder ski og staver sammen. Da går det raskere å losse inn og ut i tillegg til at skia ikke skades så lett. Har du skipose, så bruk den.

Som nevnt tidligere koster det kr 75,- for hver enkelt å være med til Målselv, og vi vil ha inn betaling senest tirsdag den 17. Vi vil sette pris på om elevene gir oss nøyaktig beløp i konvolutt. De fleste har med eget utstyr, men det er også fullt mulig å leie utstyr til halv pris på stedet.

Sjekk her for priser.

Vi ser frem til en kjempeflott skidag! Elevene må som vanlig ha med seg godt med klær og det skiutstyret som trengs. Det blir seks lærere med hver gruppe.