skolestart09_10_firstclass.jpgHjertelig velkommen til skoleårer 2009/2010! I morges møttes vi til felles skolestart i gymsalen. Det viste det seg at en av lærerne hadde fått SMILE-influensa, og rektor gjorde det hun kunne for å sette en stopper for faren, men trass i ulike forsurende tiltak, ble hun selv smittet, og før man visste ordet av det, var alle lærerne også bitt av SMILE-viruset.

Lærerne forsøkte så best de kunne å smitte forsamlingen med latter og smil med koret på sangen «Kan jeg få smitte deg litt?»

Kan jeg får smitte deg litt med ekte glede?

Få smitte deg litt med et lite smil.

Kan jeg få smitte deg litt, bli med å spre det.

Kjærlighet fra Jesus Krist

Etter denne humoristiske introduksjonen av lærerkollegiet, holdt skolestyreformann andakt, og så ble alle elevene vist fram klasse for klasse. Sist ut var årets førsteklassinger som ble ivrig fotografert.

Last ned Flash-player for å se bildene.