Elevtekst av 8. klassing om skolens fjelltur.

Vi dro til Krokvatnet onsdags morgen. Været var surt og kaldt og det regnet hele dagen. Jeg kom til skolen og første time var i gymsalen. Miriam holdt andakt/fortelling for hele skolen. Den første bussen kjørte til Kroken med 1. – 6. klasse.  7. – 10. klasse ventet på at bussen skulle komme tilbake og plukke oss opp. Da vi først kom ut av bussen, høljet regnet ned. Turen opp til vannet tok mellom en og en og en halv time. Etter ca. en time (mer eller mindre) var jeg oppe. 

Jeg var skrubbsulten så jeg gikk og grillet meg to pølser. Alle fikk en pose med ”Cartoon-kjeks”. Det var iskaldt og vått, så mesteparten av tiden satt jeg ved bålet og varmet meg. Jeg var sammen med elevene fra 9. og 10. klasse rundt bålet, så da tiden kom for at vi skulle gå ned, var det fem av oss i 8. klasse som ikke hadde fått beskjed om det. Da Miriam sa i fra til oss fem, sprang vi nedover for å ta igjen de andre.

Ved Krokvatnet, Tromsdalen

Jeg fikk vondt i foten min fordi jeg har en brukket tå. Det ble ganske mye gåing og springing, så jeg belastet foten mye den dagen. Legen sa jeg ikke skulle ha gym eller gå på fjelltur på 3 uker, men jeg hadde så lyst til å være med på fjellturen siden jeg er ny på skolen. Martin og jeg kom på feil sti sammen med lærer Rune, men vi fant den rette veien til slutt!

Da vi kom ned fra fjellet, ventet bussen ved snuplassen. 1. – 6. klasse skulle først bli hentet av bussen og kjørt tilbake til skolen. Det var noen plasser igjen i bussen, men 10. klasse tok alle plassene. Vi måtte vente i en halv time på at bussen skulle komme tilbake, så vi lekte en lek mens vi ventet. Vi fikk sjokolade da vi var ferdige med leken.

Det var godt og varmt i bussen som tok oss tilbake til skolen. Det hadde vært koseligere om det hadde vært fint vær, men det er et uttrykk som heter at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

–A.R.–