gudstjeneste_29nov08 29.11.2008 12-22-53_small.JPG3. og 4. klassingene ved skolen bidro med inspirerende lovsangsledelse, imponerende musisering, høyttidelig bibellesning, inderlig bønn, interessante refleksjoner, god møteledelse og en flott barnefortelling på Gudstjenesten i Adventkirken i Tromsø 29. november, 1. sabbat i advent. Her kan du se bilder, se en filmsnutt og høre et redigert lydopptak av hele Gudstjenesten. Fred var temaet for Gudstjenesten, og menighetens pastor Tom Angelsen holdt talen.

Redigert lydopptak av store deler av Gudstjenesten

Last ned Flash-player for å høre lydfilen.

Filmsnutt fra Gudstjenesten

Last ned Flash-player for å se videoen.

Bildene fra Gudstjenesten

Last ned Flash-player for å se bildene.

Takk til Adventkirken i Tromsø for lydopptaket. Vil du høre flere taler fra Adventkirken i Tromsø, kan du gå til denne siden.

Video: Batte
Bilder: Rune S