adra_09.gifAllerede i slutten av juni ble det sendt ut info om Hjelpeaksjonen og om kommende endringer, og her kommer denne viktige informasjonen en gang til. 7-9 september, altså førstkommende mandag – onsdag har vi aksjonsdager.

I år kjører vi et litt annet løp enn tidligere og har skolestart for elevene først kl 13.00. De har så tre skoletimer før de får et varmt måltid kl 16.00. Selve innsamlingen vil foregå fra kl 17.00 – (19.00)20.00, og vi avslutter med boller og kakao på skolen.

SFO for 1-4 klasse vil gå som normalt fra kl 07.45 – 13.00. I praksis vil det si at alle elevene i 1-4 klasse får et SFO-tilbud disse tre dagene uavhengig om de vanligvis har SFO eller ikke.

Som tidligere forventer vi at elevene stiller opp på innsamlingsdagene selv om de vanligvis har trening, musikkøvelser eller andre fritidsaktiviteter som kolliderer. I og med at skoledagen er forskjøvet regnes dette som obligatorisk skolegang. Skriftlig melding om evt fravær må leveres senest dagen før slik at en omorganisering blir mulig.

Om du er interessert i å lese mer om Hjelpeaksjonen og prosjektene vi støtter i år, kan du gå inn på: http://www.adranorge.no/gjoere_noe_sammen/hjelpeaksjonen

Takk for deres støtte og samarbeid!

Vi sees neste uke.

Last ned timeplanoversikt for aksjonsdagene her.

Mvh

Petter
Inspektør, Ekrehagen skole