Nyheter

Skolen fikk besøk av DKS-forestillingen Mr.Etienne in concert på tirsdag denne uka. Elevene i 1. – 8. klasse var invitert. Siden konserten var med bare én mann var vi spente på hvordan det ville bli.

Mr. Etienne tok elevene med storm. Forestillingen går ut på at Etienne er en komponist som sitter hjemme i stua si og skal skrive musikk. Komponeringa utvikler seg i overraskende retninger når høyttalerne får liv og begynner å bidra med sine egne ideer. Med et mylder av lyder og overraskelser klarte han å holde elevene oppmerksomme gjennom hele konserten. Innflettet i det hele var også musikk fra mange forskjellige stilarter.

Det virket som at konserten var svært populær hos elevene. Etter konserten ville artisten gjerne vite hva elevene syntes og flere av elevene tok ordet, på engelsk, og fortalte at de var strålende fornøyd.